BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 09, 2010

Stanza Cinta - Nurul Halawati & Dodi Hidayatullah

Berderai Mata Hatiku
Mendera Semua Harapan
Selaksa Cintaku Padanya
Ikatan Suci Romantika NaunganMU

Meski Sejuta Cinta Menyapa
Masih Cenderung Qu Padanya
Tuhan satukan hati kami
Dibawah Cintamu Alirkan Bahgia Di RedhoMU

Kutidurkan Mimpi Indah Ini
Padamu Yang Menggenggam Takdir
Kusandarkan Harapanku Ini
Padamu Ya Ilahi, Kan Ku Simpan Dalam Rongga Hati
Stanza Cinta

~'stanza cinta' lagu baru.. 6 jan(wednesday) aku start dengar lagu nii.. yang best nyer xxxx dia sendiri yang kasi aku dengar stanza cinta nii.. hmm.. secara tak sengaja kitOrang tengah bOrak kat ym.. pastu xxxx tanya -nak dengar lagu 'stanza cinta'? minta emel..- then xxxx kate dah send.. aku gi check kat emel n terus downlOad.. huh.. time duk men'dOwnlOad tuu.. tak sabar giler.. hehe.. bila dengar tu.. ya Allah.. best teramat sangat..~

~niatnye aku nak kOmen kat fb(wall) xxxx tapi, nasib aku baca kat status xxxx.. orang2 duk bual pasal 'stanza cinta' n ramai yang mintak nak dengar lagu tuu.. tapi, xxxx cakap tengok lirik lagu tuu n tunggu kat radiO.. hmm.. maknanya..!! faham2 jer lah hehehe.. hmm.. tak jadi aku nak bagitau yang aku dah dengar lagu tuu.. kOt2 f** xxxx dia tau.. tak sedap hati lah kan.. xxxx dah kasi pastu aku hebOh2 n bla..bla.. lebih baik aku diam..~

~tapi, aku rasa bersalah pulak kat kawan aku sOrang nii.. ye lah.. kawan aku nii tunggu2 jgak nak dengar lagu nii.. hmm.. aku tanye xxxx.. bOleh ke tak aku nak kasi kat kawan aku.. jawapan xxxx -hhmmm..ok,boleh tapi jangan kasi ke orang lain-.... yeah.. madam..? amacam.. hehehe....~

~tapi, dia.. xxxx.. bagitau tadi, dah bOleh request kat radio malaysia.. sape2 yang nak dengar lagu stanza cinta.. request kat radio..~

~hmm.. aku n kawan aku bertuah lah sebab bOleh dengar awal2 lagi.. full lagi tuu.. alhamduliilah.. thanks sO much xxxx!!!!~
p/s - jOmm.. kita request lagu 'stanza cinta' kat radiO.. ikimfm,nasyidfm,salamfm,hOtfm,era dll....

Salam..yg atas ni ana copy drpd blog sahabat ana.. Sebijik2..hehe.. Komen ana..
mmg betul kami sgt bertuah sbb dpt dgr lagu ni terlebih dahulu.. Dan sgt teruja sekali.. Syukran kepada 'makcik' TINIE & akhi DODI HIDAYATULLAH..
Stanza Cinta terbit bersempena dgn novel tulisan kak Nurul, NURUL HALAWATI
yg judul novelnya juga Stanza Cinta.. Erm..xtau nk komen pe lagi.. Hehe.. Pe2 hal selamat berjaya dan tahniah buat penulis novel Stanza Cinta dan penyanyi Stanza Cinta

9 comments:

Muslimah Syiqin said...

wah!
ni yg jeles ni~

Musafir Kasih said...

kenapa eqin??
hehe

TiNie said...

cOpy n paste..
sbijik2.. hehe..

takp02 silekan..

dok sabar tunggu novelnye..
hmm..sinopsis baco dh.. bez.. hee4

Musafir Kasih said...

same2 kte tunggu deh..haha..

xlama g tu..
kuor ar tu..hee
tempah dgn kak nurull jom..haha

TiNie said...

bereh boh..
nnt kte tempah dgn kak nurul
buleh mintak autograf skali dok..
hehee..

Musafir Kasih said...

ha'ah..ye x ye..
bijak2..
ade sign kak nurul lagi biso..haha..
peh!! teruja..

Anonymous said...

salam dik..syukran kerana promosikan novel akak disini. erm, pelancarannya nnti jangan lpa datang ye.pd 21 march 2010 (ahad) di PWTC..semasa book fair.
dtg tau...:-) wslm

Musafir Kasih said...

insyaallah..
takde aral melintang sampai la sana nanti..hehe

hakim_284 said...

buku kak nurull dah keluar.. kalau2 nak buku tu awal2 lagi boleh btau saya - saya boleh tolong poskan.. satu ofis dgn nurull je [siap dgn tandatangan penulis lagi.. =)]