BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 17, 2010

no aneh itu..

Salam.. Sejak 2-3 hari lepas ada no aneh asyik naik.. Sape la ni.. Terpk2 jgk.. Kebetulan masa tu sengaja sekat panggilan.. Konon2 xnak dganggu la.. Konon je.. Hehe.. No tu blh kata hari2 naik.. 2-3 kali pulak tu.. Fedup eh!!!

n lastly semalam Sue buka sekatan panggilan.. Petang tu no aneh tu call lagi.. Sue angkat la.. Ada suara bercakap katanya : 'Assalamualaikum Sue,hang ada x..bla..bla..bla' haha.. mcm lawak la pulak.. Dia ckp mcm kelam kabut je..hehe..(jgn marah yg berkenaan) Panggilan dr jauh tu.. Petang tu dia call lagi buat kali ke 2.. Dia kata 'Sue..xpe la pasal xxx..bla..bla.. Nak cakap lama2 xboleh.. Kte jumpa 2 minggu g'
itu je sebenarnya ceritanya..haha.. Nak tujukan cter ni utk si dia tu je.. (Gelak abes klo die baca..haha)

Dan 2-3 hari lepas pulak Aya call.. Tapi time tu panggilan plak xleh masuk.. Line bz.. Tak tau la abes ke x kredit Aya tu.. Sorry ye Aya.. Katanya nak bincang pasal Beta Network.. Hee.. Forum EN. BETA a.k.a Azwan Far East..

Kata Aya forum tu da nak siap.. Da 90% siap.. Tak lama lagi siap le tu.. Hehe.. Nasib bukan Sue yg buat.. Mula2 tu Sue yg nak buat.. Dalam masa yg sama Aya pun nak buat.. Bincang2 dgn en beta,ktorg set Aya yg buat.. Kebetulan Aya da sign up dulu forum tu n time tu Sue tgh usha2 nk tgk forum mana yg better.. Hehe.. Tapi Aya da buat.. Biar je la Aya teruskan buat :) kali ni berapa 'harian' ntah Aya buat forum tu..(hee.. Aya!! jgn marah)

my fren : kte jumpa 2 minggu lagi :D

Aya : teruskan buat forum tu sampai siap..(tetiba2ku tringat lanun yg berpoco2 dlm mimpi Aya..hehe)

p/s : mood = lenguh pinggang..huhu

2 comments:

Aya Ihdinaa said...

hee~terase mcm ade org sebut namaku je.. =p
forum tu still belum ciap lg sue..
mmg tinggal ckit lg..tp aya bz sgt sampai terabai forum tu jap..
insyaAllah..dlm mse sminggu ciap la spenuhnye tu.. doakan yek~ =)

p/s: hee~poco2 lg.. XD

Musafir Kasih said...

hehe..
rindu la kat lanun..hik3
teringin nak tgk wajah dia mcm ne..

ok..teruskan ye..
jgn putus asa..hehe
(mcm nk g berjuang je)