BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 11, 2009

Kisah Semalam

Salam..
Ni saja je nak post cter ni.. Utk diri sendiri.. Sebagai kenangan.. Huhuhu..
Semalam lepas habis kelas ada la jumpa dgn sorg adik ni.. Kecik molek je.. Petah betul dia berkata2 kalah ana.. Hehe..
Masa tu tak ada org.. Dia dtg la duk sebelah ana.. Dia ajak ana sembang2.. Tetiba dia tanya soalan cepumas.. Haha.. Soalan apa?
Erm..dia tny gni la
"akak takde yg special lagi ke?"
Terkesima mendengarnya..hehe..
So ana dgn selamber derk jawab "eh mana ada la"..
Then dia ckp "eleh akak jgn jgn tipu sy la..sy tgk muka akak dah tau dah..akak kan lawa,macam org arab,tak kan takda org nak kot" hahaha..nak gelak je dia bg statement mcm tu.. So pada waktu tu otak punyalah ligat berfikir apa nak jawab kat budak tu.. Maka ana menjawab "a'ah ye ada..tapi kat umah la..ayah,abg,adik..ha..tu la pakwe akak"
Haha..best x jawapan ni??
Ape la budak tu.. Kecik2 dah tanya soalan mcm tu.. Huhu..

p/s : takde masa lagi nak pk hal2 mcm ni..

2 comments:

abid abdi said...

hmm. dunia sekarang. yang haram nampak halal yang halal nampak haram. moga diri kitterpelihara. amin...

betul ker muka cam arab???
hoho

Musafir Kasih said...

erm..betul tu..
muka mcm arab?
adk tu kelentong je kot..haha..