BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 12, 2010

Ujian Sementara

Assalamualaikum.. Rasanya dah lama xmenulis tentang diri sendiri di blog ni.. Harini rasa cam nak menulis je.. Firstly nak ucap tahniah kepada makcik - Hartini coz baru dapat anak baru.. Opps.. anak buah baru.. Semoga anak itu menjadi anak yg solehah.. Amin..

Ok~ Seterusnya nak cerita pasal peristiwa yg berlaku pada pagi keputusan Sijil Pelajaran Malaysia keluar.. huhu.. tapi sebelum tu, Sue xmau gtau result Sue kat sini malu..haha.. Yang dah tau diam2 sudah ^_~
Ada sikit kesulitan berlaku pada pagi result keluar.. Sungguh ujian itu menguji kesabaranku kerana pagi hari tersebut Sue xdapat pegi sekolah dan result pun xleh ambil.. Malam sebelum result keluar dah janji dgn member2 nak jumpa terutama cik Akleema, Zuraiza n Farez.. Melepaskan rindu (chewah) Rindu lama xjumpa.. Tapi nk buat camne manusia merancang Allah menentukan.. Keesokan paginya tu diriku dilanda masalah.. Innalillah~

Alhamdulillah segalanya selesai bila Allah memberi jalan keluar untukku.. Dan memohon jutaan kemaafan kepada sahabat2ku (5Arif) dan bonda tercinta Puan Raja Norasiah.. Maaf kerana menyusahkan kalian.. (walaupun ada yg xbaca tetap nk tls jgk sbg penghargaan dan kenangan..hehe)

1 lagi.. Sue nk abadikan nama someone dalam blog ni.. Beliau seorg insan yg bermotivasi tinggi, hidupnya ibarat tiada masalah.. Subhanallah.. Tapi bila ditanya2.. Maka dapatlah daku membuat kesimpulan, he always think positive.. Setiap hari beliau membuatkan ku bahagia, tenang, gembira (haha..bahaya statement ni..abisla kalau awek dia tau)
EGM itulah nama beliau.. hehe.. { kepada Tinie yg tau siapakah beliau : ha.. jangan nakal2.. diam2 sudah.. haha }

ah!! itu sajelah.. sekian wassalam..

p/s : tahniah buat sahabat2 yg cemerlang..

1 comments:

TiNie said...

thanks sue..my bestpenz po'eber..hee,plz-plz..jgn nakal..isshh.{diam}