BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 02, 2010

Rintihan Cinta

NIKAH
Lirik : Alief
Vokal : Alief

Aku Serahkan Cintaku Padamu Tulus
Nikah Karna Ibadah
Menikah Karna Ibadah
Kan Ku Mohonkan Rahmat-Nya
Untuk Sayangi Kita

Nikah Karna Ibadah
Menikah Karna Ibadah
Kan Ku Kuatkan Cintaku
Cinta Karena-Nya

Aku Berikan Maharku Untukmu
Saksikan Niatku Saat Kau Terima
Tanpa Keraguan





ANUGERAH CINTA
Lirik : Alief
Vokal : Alief

Sendiri Aku Rasakan Di Dunia Ini
Sepi Aku Rasakan Tanpa Dirimu
Saksi Semesta Raya Atas Cintaku
Untukku Agung Maharmu Telah Ku Terima

(*)
Anugerah Cinta Yg Kau Beri
Hampiri Jiwa Ini
Ya Rabbi Lindungi Kami
Rahmati Cinta Ini

Ya Rabbi Takdirkan Kami
Selalu Bersama
(*)

Aku Mencintainya
(*)






Sebenarnya saje je nak publish lirik 2 lagu ni kat blog Sue.. First time dgr lagu2 ni + lagu Bersimpuh by Alif mmg da jatuh hati.. Huhu.. Best lagunya.. Suara juga bagus.. Sapa2 yg nak dgr lagu Alief,kalian boleh cari kat 4shared.. Tapi kat 4shared ada lagu Maharku Untukmu je.. Boleh la dgr kalau nak dgr.. Memang lagu nya berkisar romantik sket tapi islamic.. Sebahagian mmg tak suka kot lagu2 jenis mcm ni sebab ibarat menggalakkan tapi klo yg tau menilai dia pandai la handle dan berfikir.. Dan bagi Sue,tak kisah..hehe..

Sapa2 yg nak dgr lagu2 ni tunggu yer.. Tunggu album akh Alif ni release dulu..hehe.. (promote sket)
Sama2 menyokong industri nasyid.. Luar dan dalam negara.. ^,^

p/s : akh Alif maaf klo liriknya tak betul.. (^_~)
ada sikit kekeliruan di part 'YA RABBI TAKDIRKAN KAMI'

4 comments:

Muslimah Syiqin said...

salam
sue,alief mane ni?
artis baru ke??

Musafir Kasih said...

salam..
erm xtau la artis baru ke lama..hehe..
tp ni artis indonesia..
sejak akhr2 ni mmg suka indonesia..ish3..hehe

Muslimah Syiqin said...

ouh
eqin igtkan alief ex algebra
huhu

Musafir Kasih said...

ex algebra??
da kuar algebra ke beliau??
hehe..
xtau pun..